Ålgård Skolekorps
ÅLGÅRD SKOLEKORPS
 • Medlemssider    • Innmelding i Ålgård Skolekorps    • Om Ålgård skolekorps    • Informasjon    • Vil du støtte Ålgård Skolekorps?    • Aktuelle lenker    • Bilder     • Gjestebok    • Hjem

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!

Tilbud om enkeltundervisning

Mer informasjon om dette kommer, men vi holder på med å lage et tilbud om ekstra undervisning. Dette vil foregå enkeltvis, eller i små grupper på 3 og 3. Det er mulig vi vil ha litt av hver kategori.

Pris per halvår vil være 1500,- , 40 minutter hver uke. Vi jobber med å få dette inn i skole- eller SFO tiden. Dette er en veldig god mulighet til å få ekstra undervisning. Når man har undervisning i store grupper som på aspirantøvelsene, får man ikke mulighet til å se hver enkelt på samme måten, derfor er dette en god mulighet for de som føler de trenger litt ekstra veiledning.

Gi gjerne meg eller Sissel Emilie en tilbakemelding på om dette er noe dere ønsker. Det kommer et tilbud på dette etter hvert, men det er greit for oss å vite om dette er noe som virker interessant.

ÅLGÅRD SKOLEKORPS