Ålgård Skolekorps
ÅLGÅRD SKOLEKORPS
 • Medlemssider    • Innmelding i Ålgård Skolekorps    • Om Ålgård skolekorps    • Informasjon    • Vil du støtte Ålgård Skolekorps?    • Aktuelle lenker    • Bilder     • Gjestebok    • Hjem  

     
  Aktuelt:
     
- 17.Mai 2017
Vi hadde en fantastisk feiring av nasjonaldagen. Vi har aldri hatt et større korps på 17. Mai og det var utrolig kjekt å få vise frem alle de flotte aspirantene våre. Vi fikk mange kommentarer underveis om at vi hadde blitt så mange og så flinke, dette setter vi utrolig stor pris på og det er akkurat sånn vi også føler det. Både aspiranter og hovedkorps marsjerte veldig bra i flotte uniformer. Det var et herlig syn. Vi gleder oss allerede til neste år!
Les mer...
     
- Hurra for 9 nye aspiranter!
Rett før påske hadde vi opptak fra klassekorpsgruppen på Solås Skole som har hatt klassekorps siden nyttår. Det resulterte i 9 nye aspiranter som vi er utrolig gade for! Vi gleder oss til å ønske aspiranter og foreldre velkommen :)
Les mer...
     
- Vårslepp 2017
Vi hadde et fantastisk vårslepp torsdag 16. Mars. Masse publikum og flott konsert både av aspirantene og hovedkorpset. Det var også utdeling av medaljer og aspirantsekker. Takk for en flott kveld.
Les mer...
     
- Tilbud om enkeltundervisning
For aspirantene våre vil det komme ut et tilbud om enkeltundervisning. En god mulighet til å kunne få litt ekstra tid alene eller i grupper med instruktør for en nærmere oppfølgning. Håper dette høres interessant ut.
Les mer...
     
- Aspiranter og Klassekorps
Vi er fantastisk stolte av den gode rekrutteringen vi har, takket være den fantastiske instruktøren og dirigenten vår Sissel Emilie Kvalevåg. 17 aspirante har vi nå og vi har også 20 stk i klassekorps. Vi kjører et nytt opptak før 17. Mai.
Les mer...
     
- Innmelding i Ålgård Skolekorps høsten 2020

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 180 600

 

 


Velkommen til Ålgård Skolekorps sin hjemmeside

Velkommen til Ålgård Skolekorps sin hjemmeside
Ålgård Skolekorps ble stiftet i 1972. Vi har for tiden 15 medlemmer, og har øvelse for hovedkorpset 1 gang i uken, tirsdager i Veveriet fra kl. 16.30-17.15. Ålgård Skolekorps setter mye fokus på det sosiale og at det skal være kjekt å gå i korpset. Vi har det veldig kjekt i lag, og er en sammensveiset gjeng. Du har kanskje sett oss spille marsjer i 17. mai toget, men vi spiller også konserter og deltar på stevner. Vi har flere sosiale aktiviteter iløpet av året, som for eksempel halloween og div. avslutninger og vi reiser på sommerturer. Sommeren 2016 reiste vi til Scarborough Music Festival i England, og sommeren 2017 skal vi til Danmark på seminar. Vi har også tillitsvalgte i korpset som fremover skal jobbe med å planlegge det sosiale miljøet, i form av div. aktiviteter. . Planlagte aktiviteter det kommende året ligge ute her på nettsiden. Det er en myte at det er flere dugnader enn i idrettslag. Dere kan lese hvilke dugnader vi skal ha i år i årsplanen! Du trenger ikke ha eget instrument for å spille i Ålgård Skolekorps - vi låner ut instrument,noter og det utstyret du trenger for å spille.
Les mer...


Nyheter fra musikkorps.no:

Korpsglede for alle – en konsertserie

Har korpset planer om et konsertprosjekt? Da har vi gode nyheter. Sparebankstiftelsen SR-Bank har tildelt kr. 10.000.000,- til prosjektet «Korpsglede for alle – en konsertserie» i NMF Rogaland, Hordaland og Agder.

Neste søknadsfrist er 1. desember 2022. 


Les mer...
   
Kartlegging av øvingslokalene i Rogaland
Foto: Liv Tjemsland

For å få mer kunnskap, god dokumentasjon og ikke minst god argumentasjon  ønsker NMF Rogaland  at alle korps i regionen skal gjøre en kartlegging av eget lokale.


Les mer...
   

 

 

ÅLGÅRD SKOLEKORPS